Widget Image

Hobbicukrász workshop, torta és sütemény dekorálás. Tematikákra bontott cukrász workshopok gyerekeknek és felnőttek részére egyaránt, ahol praktikákat és trükköket sajátíthattok el kedves, családias légkörben.

+36 30 650 16 25 hello@tortamesek.hu 2094 Nagykovácsi, Szarvas u. 35.

Kövess minket Instagrammon!

Szeretettel várunk minden érdeklődőt képzéseinken! …igen, szuper ajándék lehet karácsonyra! 🙂

Workshopok

Főoldal  /  Workshopok  /  Workshop  /  Cukorvirág magnólia készítő workshop

Cukorvirág magnólia készítő workshop

15.900 Ft

A workshopon bepillanthatsz a cukorvirág készítés fortélyaiba.  Házilag készíthető cukorvirág massza recepttel dolgozunk.

Cikkszám: W60-1 Kategória: Címkék: , , ,
Törlés

Leírás

A workshopon bepillanthatsz a cukorvirág magnólia készítés fortélyaiba.  Házilag készíthető cukorvirág massza recepttel dolgozunk.  Megtanuljuk színezni, formázni, és természetesen a képen látható gyönyörű, mégis egyszerűen készíthető magnóliát elkészíteni. Bemutatásra kerülnek a használt eszközök, beszerzési források és a cukorvirág masszával kapcsolatos fortélyok.

Amennyiben kezdő vagy, akkor sem kell megijedned, hiszen minden lépést megmutatok, illetve minden fázist átbeszélünk. Ha már készítettél magnóliát, akkor azért várlak szeretettel, hogy tökéletesre fejlesszük a technikádat és élethű virágokat tudj készíteni tortadekorációnak, lakásdekorációnak, vagy akár egy szép asztaldísznek.

Minden eszközt és alapanyagot biztosítok.

Workshop időtartama: 4 óra

Helyszín: 1029 Budapest, Zsolt fejedelem u. 80

További információk

Időtartam

4 óra