Widget Image

Hobbicukrász workshop, torta és sütemény dekorálás. Tematikákra bontott cukrász workshopok gyerekeknek és felnőttek részére egyaránt, ahol praktikákat és trükköket sajátíthattok el kedves, családias légkörben.

+36 30 650 16 25 hello@tortamesek.hu 2094 Nagykovácsi, Szarvas u. 35.

Kövess minket Instagrammon!

Szeretettel várunk minden érdeklődőt képzéseinken! …igen, szuper ajándék lehet karácsonyra! 🙂

Workshopok

Home  /  Workshopok  /  Workshop  /  Cukorvirág pünkösdi rózsa készítő workshop

Cukorvirág pünkösdi rózsa készítő workshop

21.900 Ft

A workshopon megtanulhatod hogyan készíts cukorvirág masszából pünkösdi rózsát. A cukorvirágok remek dekoráciként funkcionálnak tortákon, ugyanakkor egyre divatosabb lakásdekorációként is, mivel nem hervad el, gyönyörűen tartja a színét és a formáját is.
Tökéletes választás lehet ajándékba is.
Szeretettel várunk egy jó hangulatú délelőttön, ahol minden eszközt bemutatunk, ami a cukorvirágozáshoz elengedhetetlen, valamint lépésről lépésre átbeszéljük a virágkészítés minden fázisát.

Cikkszám: W60-1 Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

A workshopon bepillanthatsz a cukorvirág készítés fortélyaiba.Amennyiben még nem találkoztál a cukorvirág készítéssel, nem kell aggódnod, mindent átbeszélünk az alapoktól. Megbeszéljük milyen eszközökre van szükséged, beszerzési listát adok neked, ahol azok az üzletek vannak feltüntetve, ahol könnyedén megtudsz venni minden szükséges alkalmatosságot.

Házilag készíthető cukorvirág massza recepttel dolgozunk. Megtanuljuk színezni, formázni, és természetesen a képen látható gyönyörű, mégis egyszerűen készíthető pünkösdi rózsát elkészíteni.
A cukorvirágok manapság nagyon divatos tortadekorációk. Ehetők, így nem kell attól tartanod, hogy olyan kerül a tortára / desszertre, ami nem fogyasztható.

Amennyiben kezdő vagy, akkor sem kell megijedned, hiszen minden lépést megmutatok, illetve minden fázist átbeszélünk. Ha már készítettél cukorvirágokat, akkor azért várlak szeretettel, hogy tökéletesre fejlesszük a technikádat és élethű virágokat tudj készíteni tortadekorációnak, lakásdekorációnak, vagy akár egy szép asztaldísznek.

A workshopon minden eszközt és alapanyagot biztosítok, így a lelkesedésen és jókedven kívül mást nem kell hoznod magaddal.

Workshop időtartama: 4 óra

Helyszín: 1029 Budapest, Zsolt fejedelem u. 80

Instagram elérhetőség: https://www.instagram.com/tortamesek/?hl=hu
Youtube elérhetőség: https://www.youtube.com/channel/UCCYE6u58DN7pBBnOrgHqztw
Workshopok: https://tortamesek.hu/workshopok/

További információk

Időtartam

4 óra

időpont

2024. szeptember 16. 10:00-14:00