Talán már próbálkoztál cukorvirág készítéssel, de az is lehet, hogy most találkozol vele először. Nos, olyan ehető alapanyagokból készült gyurmával fogsz megismerkedni, amellyel gyönyörű, élethű virágokat tudsz készíteni.
A cukorvirágokat legtöbbször torták dekorálásához használják, azonban manapság egyre több helyen találkozom vele, mint lakásdekoráció, asztaldísz, vagy akár menyasszonyi csokor, amit hosszú időn keresztül tudunk emlékként őrizni.
A workshopon bepillanthatsz a cukorvirág készítés fortélyaiba. Házilag készíthető cukorvirág massza recepttel dolgozunk. Megtanuljuk színezni, formázni, és természetesen a képen látható gyönyörű, mégis egyszerűen készíthető cukorvirág csokrot elkészíteni. Bemutatásra kerülnek a használt eszközök, beszerzési források és a cukorvirág masszával kapcsolatos fortélyok. Átbeszélünk minden folyamatot, valamint megmutatok minden fázist, ami szükséges a különböző virágok elkészítéséhez.
Virágok, melyeket készítünk: frézia, tulipán, rózsa, nárcisz
Minden eszközt és alapanyagot biztosítok.
A workshop hossza: 8 óra
Helyszín: 1029 Budapest, Zsolt fejedelem u. 80.