Widget Image

Hobbicukrász workshop, torta és sütemény dekorálás. Tematikákra bontott cukrász workshopok gyerekeknek és felnőttek részére egyaránt, ahol praktikákat és trükköket sajátíthattok el kedves, családias légkörben.

+36 30 650 16 25 hello@tortamesek.hu 2094 Nagykovácsi, Szarvas u. 35.

Kövess minket Instagrammon!

Szeretettel várunk minden érdeklődőt képzéseinken! …igen, szuper ajándék lehet karácsonyra! 🙂

Workshopok

Home  /  Workshopok  /  Workshop  /  Macaron készítő workshop

Macaron készítő workshop

21.900 Ft

A workshopon bevezetünk a macaron készítés fortélyaiba. Átbeszéljük a szükséges eszközöket, valamint előre elkészített workshop anyagot is biztosítunk, amelyben receptet, beszerzési helyeket, illetve különböző tippeket is találsz, hogy ne csak a workshopon, hanem otthon is sikerélményed legyen.

A workshopon fejenként 15 macaront készít mindenki, valamint három különböző ízű ganache krém tölteléket is elkészítünk, hogy mindenki kedvére való töltött macaronokkal térhessen haza. A workshop végén díszdobozba csomagoljuk az elkészült alkotásokat.

A workshop időtartama: 4 óra

Helyszín: 1029 Budapest, Zsolt fejedelem u. 80

Cikkszám: W60-2-1-1 Kategória: Címkék: , , , , , ,

Leírás

Szeretettel várlak macaron készítő workshopon!

A macaron kultúrája a világon mindenhol elterjedt, egyfajta egyetemes nyelvvé vált. Különféle cukrászdákban drága „luxus” desszertnek számít és ahány konyha annyi féle praktika létezik az elkészítésére is. Sokan látnak neki otthon óriási lelkesedéssel a macaron sütésnek, aminek sokszor csalódás a vége, hiszen amilyen apró desszert, olyan nagy falatnak tűnik az elkészítése.

A macaron készítő workshopunk célja, hogy bemutassuk nektek az alapvető eszközöket, illetve olyan tudást biztosítsunk, amellyel otthon is tökéletes macaronokat tudsz készíteni. Igazi szerelem tud lenni a macaron készítés, ha tudjuk hogyan bánjunk az alapanyagokkal, illetve milyen körülményeket kell teremtenünk, hogy ne a csillagok állására bízzuk a sikerünket.

A macaronok gyönyörű torta díszek lehetnek, illetve kiváló gasztro ajándékok. Ha kedvet kaptál hozzá, akkor szeretettel várlak ezen a 4 órás kurzuson

A workshopról részletes jegyzetet adok, amelyben a recepteket is megtalálod. A workshop nincs előképzettséghez kötve, így bátran jelentkezz kezdőként is!
Minden eszközt és alapanyagot biztosítok, így a lelkesedésen és jókedven kívül mást nem kell elhoznod magaddal.

A workshop időtartama: 4 óra

Helyszín: 1029 Budapest, Zsolt fejedelem u. 80

Instagram elérhetőség: https://www.instagram.com/tortamesek/?hl=hu
Youtube elérhetőség: https://www.youtube.com/channel/UCCYE6u58DN7pBBnOrgHqztw
Workshopok: https://tortamesek.hu/workshopok/

További információk

Időtartam

4 óra

Időpontok

2024. szeptember 09. 10:00-14:00, 2024. október 07. 10:00-14:00, 2024. november 15. 10:00-14:00, 2024. december 16. 10:00-14:00