Widget Image

Hobbicukrász workshop, torta és sütemény dekorálás. Tematikákra bontott cukrász workshopok gyerekeknek és felnőttek részére egyaránt, ahol praktikákat és trükköket sajátíthattok el kedves, családias légkörben.

+36 30 650 16 25 hello@tortamesek.hu 2094 Nagykovácsi, Szarvas u. 35.

Kövess minket Instagrammon!

Szeretettel várunk minden érdeklődőt képzéseinken! …igen, szuper ajándék lehet karácsonyra! 🙂

Workshopok

Home  /  Workshopok  /  Workshop  /  Táblás csokoládé készítő workshop

Táblás csokoládé készítő workshop

18.900 Ft

A legszebb ajándék mindig az, amit saját kezűleg, szívvel-lélekkel , örömmel és odaadással készítünk el szeretteinknek, barátainknak. A workshopon bevezetlek a táblás csokoládé készítés fortélyaiba, sőt, megmutatjuk hogyan tudsz otthoni körülmények és eszközök segítségével csokoládét temperálni és csokoládé díszeket készíteni.

Cikkszám: W20-1 Kategória: Címkék: ,

Leírás

A legszebb ajándék mindig az, amit saját kezűleg, szívvel-lélekkel , örömmel és odaadással készítünk el szeretteinknek, barátainknak. Az egyedi díszekkel dekorált táblás csokoládék kiváló ajándékok lehetnek bármilyen alkalomra.

Gyertek el hozzánk együtt és készítsetek egyedi táblás csokoládét. Nagyon sokféle díszt tudtok készíteni, több féle tematikában és színben. Szuper közös időtöltés, elengedhetitek a fantáziátokat, csokit kóstoltok, a végén pedig az elkészült alkotásokat természetesen haza viszitek. Ha esetleg kedvet kaptál, egyedül is eljöhetsz és személyre szabott ajándékot készíthetsz bárkinek.

A táblás csokoládé készítő workshopon bevezetlek a csokoládéval kapcsolatos apró fortélyokba, hogy bosszankodás nélkül adhass mindenkinek egy pici részt önmagadból, a kreativitásodból és fantáziádból. A legkiválóbb minőségű belga csokoládéval fogunk dolgozni. Megmutatom, hogyan tudsz otthoni körülmények és konyhai eszközök segítségével csokoládét temperálni. Megismerkedünk a modellcsokival, színezési és dekorálási technikákkal.

A workshopról részletes jegyzetet adok, amelyben a recepteket is megtalálod. A workshop nincs előképzettséghez kötve, így bátran jelentkezz kezdőként is!

Minden eszközt és alapanyagot én biztosítok.

A workshop hossza: 4 óra

Helyszín: 1029 Budapest, Zsolt fejedelem u. 80

További információk

Időpontok

2024. december 04. 10:00-14:00

Időtartam

4 óra