Cukrász Workshopok
Tedd próbára magad, és kóstolj bele a cukrászat világába! Éldd át, hogyan készülnek a kedvenc süteményeid és sajátísd el a valósághű díszítés titkait cukorból, csokiból, vagy akár cukormentes anyagból!
Fontos tudnivalók
A workshopokat Budapesten a XII. kerületben tartjuk.
A workshopokra jelentkezni itt tudsz a weboldalunkon, ide kattinva.
A workshopok 4-5-6-8 órásak. A hossz továbbra sem befolyásolja azt, hogy bármilyen képesítéssel kéne rendelkezz a workshopon való részvételhez.
A workshopokat a weboldalukon keresztül biztonságos bankkártyás fizetéssel tudod kifizetni.
A workshopokat ajándékba is megvásárolhatod, ebben az esetben a megajándékozott személy tudja kiválasztani, hogy mikor szeretne részt venni a workshopon.
A workshopokat Budapesten a XII. kerületben tartjuk.
A workshopokra jelentkezni itt tudsz a weboldalunkon, ide kattinva.
A workshopok 4-5-6-8 órásak. A hossz továbbra sem befolyásolja azt, hogy bármilyen képesítéssel kéne rendelkezz a workshopon való részvételhez.
A workshopokat a weboldalukon keresztül biztonságos bankkártyás fizetéssel tudod kifizetni.
A workshopokat ajándékba is megvásárolhatod, ebben az esetben a megajándékozott személy tudja kiválasztani, hogy mikor szeretne részt venni a workshopon.
- Nincs szükség előképzettségre
- Nem kell magaddal hozz semmit
- Eszközöket és alapanyagokat is biztosítjuk
- Minden praktikát és receptet hazavihetsz
Cukorvirág készítő workshop
A workshopon bepillanthatsz a cukorvirág készítés fortélyaiba. A workshopon házilag készíthető cukor virág massza recepttel dolgozunk. Megtanuljuk színezni, formázni, és természetesen a képen látható gyönyörű, mégis egyszerűen készíthető virágokat, leveleket kidolgozni.
Bemutatásra kerülnek a használt eszközök, beszerzési források és a cukorvirág masszával kapcsolatos fortélyok.
Semmit nem kell hoznod, minden eszközt és alapanyagot biztosítunk.
Csokoládé (egész napos) workshop
A workshopon bemutatásra kerülnek a csokoládé feldolgozásához szükséges alapismeretek, technikák. Megmutatjuk hogyan lehet otthoni körülmények között sikeresen temperálni, kézműves táblás csokit, csoki burkot, kelyhet és bonbont készíteni. Kizárólag magas minőségű, prémium alapanyagokkal dolgozunk. Minden szükséges alapanyagot és eszközt biztosítunk ahhoz, hogy el tudd készíteni és haza tudd vinni az általad megálmodott alkotásokat. Kis létszámú csoportban történik az oktatás.
Előképzés nem szükséges, sok szeretettel várjuk a tanulni vágyó háziasszonyokat, hobbicukrászokat, cukrászokat és a kézműves édességeket kedvelőket!
Csokoládé virágok workshop
Austin rózsa, dália vagy orchidea csokiból, bármely tortának vagy süteménynek gyönyörű dísze lehet! Kiváló ajándéknak is!
Amennyiben kezdő vagy, akkor azért, ha fejleszteni szeretnéd magad, akkor azért várlak egy jó hangulatú, kreatív és inspiráló napra. Az egy napos workshopon bepillanthatsz a csokivirág készítés fortélyaiba. A workshopon házilag készíthető csoki virág massza recepttel dolgozunk. Ezt együtt is elkészítjük, mert sok az apró trükk és fontos részlet az elkészítési folyamat során, amit ismerni kell a siker érdekében. Megtanuljuk színezni, formázni, és természetesen a képen látható gyönyörű, mégis egyszerűen készíthető virágokat, leveleket kidolgozni.
Bemutatásra kerülnek a használt eszközök, beszerzési források és a csokivirág masszával kapcsolatos fortélyok.
Semmit nem kell hoznod, minden eszközt és alapanyagot biztosítunk.
Bonbon készítő workshop
Eddig csak álmodoztál róla, hogy saját magad készíts bonbonokat? Amennyiben igen, úgy szeretettel várlak a bonbon készítő workshopon, ahol elsajátíthatod a legfinomabb, roppanósabb és fényesebb bonbonok elkészítésének technikáját.
A legkiválóbb minőségű belga csokoládéval fogunk dolgozni. Megmutatom, hogyan tudsz otthoni körülmények és konyhai eszközök segítségével csokoládét temperálni, ezután a bonbon öntés rejtelmeibe vezetlek be, majd csokoládé ganache-t készítünk, amellyel megtöltjük a bonbonokat.
Különleges és egyedi bonbon díszítési technikákat mutatok, amellyel olyan bonbokat készíthetsz, mely ajándékba vagy akár torta, desszert dekorációnak is kiváló.
Cukor és glutén mentes desszertek workshop
Ezen a workshopon együtt sütünk glutén és cukormentes piskótát. A piskótát naranccsal fogjuk még ízletesebbé varázsolni, így igazi ünnepi desszert kerülhet az asztalra. Elkészítünk egy különleges mascarpone krémet, amellyel burkolni fogjuk a tortánkat, illetve cukorvirágokkal kidíszítjük az elkészült süteményt.
A tematika szezonálisan változik.
Izomalt dekorációk workshop
Az izomalt egy sok oldalú dekoráció, hiszen bátran alkalmazható cukormentes tortákhoz és hagyományos tortákhoz egyaránt. Kiegészítő dekorációként pedig kiváló tányér desszertekhez is. Az izomalt tanfolyam célja: a izomalt díszítés technikáinak alapszintű elsajátítása, az öntött és húzott izomalt díszítés technikáival. A gyakorlati oktatás keretein belül megtanuljuk, hogy hogyan kell izomaltot főzni, hogyan öntünk izomalt csipkét. Megmutatom, hogy a húzott technikával hogyan készíts spirálokat, illetve egyéb díszeket.
Ostyavirágok workshop
Megtanuljuk a nagy méretű ostyapapír rózsa elkészítését, továbbá hogyan kell formázni és színezni az ostyát. Nagy előnye, hogy cukormentes és gluténmentes!! Kecses, kifinomult és egyedi, remekül dekorálhatod vele a tortádat és a süteményedet is egyaránt.
Semmit nem kell hoznod, minden eszközt és alapanyagot biztosítunk.