Cukormentes snickers szelet
Húsvét közeledtével úgy gondoltunk össze gyűjtünk pár receptet számotokra, amit olyanok is fogyaszthatnak a családban, akik valamilyen ételintoleranciával küzdenek, allergiások, vagy olyan életmódot követnek, amelybe nem fér bele a glutén, a tej vagy a cukor fogyasztása. Második receptünk egy cukormentes snickers szelet, melyet nagyon könnyen eltudtok készíteni, finom, és a húsvéti asztalra is felkerülhet.
Répatorta (glutén, tej- és cukormentes)
Húsvét közeledtével úgy gondoltunk össze gyűjtünk pár receptet számotokra, amit olyanok is fogyaszthatnak a családban, akik valamilyen ételintoleranciával küzdenek, allergiások, vagy olyan életmódot követnek, amelybe nem fér bele a glutén, a tej vagy a cukor fogyasztása. Első ilyen receptünk a répatorta lesz, melyet nagyon könnyen eltudtok készíteni, finom, és igazi húsvéti desszert.
Tavaszi macaronok
Sokan nem tudják, de a legtöbb feljegyzés szerint a macaronok a 14-15. században kezdtek ismertté válni Olaszországban, Velence környékén. Franciaországban a reneszánsz idején kezdte el térhódítását, majd rengeteg híres cukrász és lelkes háziasszony készítette el, alkotta újra ezt a kör alakú, roppanós és mégis puha desszertet.
Vendégváró aprósütemény
A bejgli eredetileg mákos és diós tekercsként vált ismerté. Sok receptet kipróbáltunk, míg megszületett a tökéletes. Hatalmas örömmel osztjuk meg veletek a receptet, hiszen amellett, hogy ínycsiklandó, elronthatatlan és garantáltan sikerélményetek lesz a konyhában. Sütésre fel!
Karácsonyi bejgli
A bejgli eredetileg mákos és diós tekercsként vált ismerté. Sok receptet kipróbáltunk, míg megszületett a tökéletes. Hatalmas örömmel osztjuk meg veletek a receptet, hiszen amellett, hogy ínycsiklandó, elronthatatlan és garantáltan sikerélményetek lesz a konyhában. Sütésre fel!
Őszi macaronok
Sokan nem tudják, de a legtöbb feljegyzés szerint a macaronok a 14-15. században kezdtek ismertté válni Olaszországban, Velence környékén. Franciaországban a reneszánsz idején kezdte el térhódítását, majd rengeteg híres cukrász és lelkes háziasszony készítette el, alkotta újra ezt a kör alakú, roppanós és mégis puha desszertet.