Macaron készítő workshop

Macaron készítő workshop

A workshopon bevezetünk a macaron készítés fortélyaiba. Átbeszéljük a szükséges eszközöket, valamint előre elkészített workshop anyagot is biztosítunk, amelyben receptet, beszerzési helyeket, illetve különböző tippeket is találsz, hogy ne csak a workshopon, hanem otthon is sikerélményed legyen.

A workshopon fejenként 15 macaront készít mindenki, valamint három különböző ízű ganache krém tölteléket is elkészítünk, hogy mindenki kedvére való töltött macaronokkal térhessen haza. A workshop végén díszdobozba csomagoljuk az elkészült alkotásokat.

A workshop időtartama: 4 óra

Helyszín: 1029 Budapest, Zsolt fejedelem u. 80.

21.900 Ft

Szeretettel várlak macaron készítő workshopon!

A macaron kultúrája a világon mindenhol elterjedt, egyfajta egyetemes nyelvvé vált. Különféle cukrászdákban drága „luxus” desszertnek számít és ahány konyha annyi féle praktika létezik az elkészítésére is. Sokan látnak neki otthon óriási lelkesedéssel a macaron sütésnek, aminek sokszor csalódás a vége, hiszen amilyen apró desszert, olyan nagy falatnak tűnik az elkészítése.

A macaron készítő workshopunk célja, hogy bemutassuk nektek az alapvető eszközöket, illetve olyan tudást biztosítsunk, amellyel otthon is tökéletes macaronokat tudsz készíteni. Igazi szerelem tud lenni a macaron készítés, ha tudjuk hogyan bánjunk az alapanyagokkal, illetve milyen körülményeket kell teremtenünk, hogy ne a csillagok állására bízzuk a sikerünket.

A macaronok gyönyörű torta díszek lehetnek, illetve kiváló gasztro ajándékok. Ha kedvet kaptál hozzá, akkor szeretettel várlak ezen a 4 órás kurzuson

A workshopról részletes jegyzetet adok, amelyben a recepteket is megtalálod. A workshop nincs előképzettséghez kötve, így bátran jelentkezz kezdőként is!
Minden eszközt és alapanyagot biztosítok, így a lelkesedésen és jókedven kívül mást nem kell elhoznod magaddal.

A workshop időtartama: 4 óra

Helyszín: 1029 Budapest, Zsolt fejedelem u. 80.

Instagram
Youtube
Workshopok

Időtartam

4 óra

Kosár
Scroll to Top