Cukorvirág rózsa készítő workshop

Cukorvirág rózsa készítő workshop

A workshopon bepillanthatsz a cukorvirág rózsa készítés fortélyaiba.  Házilag készíthető cukorvirág massza recepttel dolgozunk. Minden lépést megmutatok, illetve átbeszéljük a virágkészítés fázisait. Megtanuljuk színezni, illetve csokorba kötni a virágot.

A workshop időtartama: 4 óra

Helyszín: 1029 Budapest, Zsolt fejedelem u. 80.

18.900 Ft

Szeretettel várlak cukorvirág rózsa készítő workshopon!
A workshopon együtt készítünk el egy cukorvirág rózsát. A cukorvirágok manapság nagyon divatos tortadekorációk, melyek teljesen ehető alapanyagokból készülnek, ezért nem kell aggódnod, hogy olyan kerül a tortára, ami nem fogyasztható vagy idegen anyagokkal lett kezelve.

A workshopon házilag készíthető cukorvirág massza recepttel dolgozunk. Megtanuljuk színezni, formázni, és természetesen a képen látható gyönyörű, mégis egyszerűen készíthető rózsát és leveleit elkészíteni.
Bemutatásra kerülnek a használt eszközök, beszerzési források és a cukorvirág masszával kapcsolatos fortélyok.

Nem kell aggódnod kezdőként sem, ugyanis minden lépést megmutatok, átbeszéljük a virágkészítés legapróbb fázisait is. Ha már készítettél cukorvirágot, akkor azért várlak szeretettel, hogy tökéletesre fejlesszük a technikádat.
A cukorvirág készítés nagyon megnyugtató folyamat, tökéletes lehet akár új hobbinak is. A cukorvirágokat nem csak tortadekorációként használják, divatosak lakásdekorációként is, mivel nem kell őket öntözni, illetve nem vesztik el a színüket. Tökéletes akár esküvői asztaldekorációnak is, valamint népszerű kézzel készített ajándék is.

A workshopról részletes jegyzetet adok, amelyben a recepteket is megtalálod. A workshop nincs előképzettséghez kötve, így bátran jelentkezz kezdőként is!
Minden eszközt és alapanyagot biztosítok, így a lelkesedésen és jókedven kívül mást nem kell elhoznod magaddal.

A workshop időtartama: 4 óra

Helyszín: 1029 Budapest, Zsolt fejedelem u. 80.

Instagram
Youtube
Workshopok

Időtartam

4 óra

Kosár
Scroll to Top