Leírás
Tudtad, hogy csokoládéból nem csak gyönyörű bonbonokat és finom táblás csokoládékat lehet készíteni, hanem virágokat is? Ezen a workshopon bepillanthatsz a csokoládé rózsa készítés fortélyaiba. Házilag készíthető csokoládé massza recepttel dolgozunk, mely teljesen ehető és nagyon finom. Ennél fogva a csokoládé virágok tökéletes alternatívái lehetnek az élő virágoknak vagy a cukorvirágoknak a tortádon. Megtanuljuk színezni és formázni az anyagot. Elkészítjük a képen látható rózsát, megosztom veletek lépéről lépésre a virág készítés technikáját, valamint minden munkafolyamatot átbeszélünk. Bemutatásra kerülnek a használt eszközök, beszerzési források és a csokoládé masszával kapcsolatos fortélyok.
A workshopon minden eszközt és alapanyagot én biztosítok. A részvétel nincs előképzettséghez kötve.
A workshop hossza: 4 óra
Helyszín: 1029 Budapest, Zsolt fejedelem u. 80